Ferestre și usi din pvc o alegere bună, aflați avantajele folosirii tâmplăriei din pvc

Ferestre și usi din pvc
Categories: Fără categorie

Alegerea ferestrelor si usilor in constructia unei locuinte reprezinta una dintre cele mai importante etape. Ferestrele si usile au un impact major in pastrarea temperaturii in interiorul locuintei, confera un design placut si ajuta impotriva efractiei, de aceea este bine sa alegi ferestrele si usile de termopan cu tamplarie pvc foarte atent. Desi exista mai multe tipuri de tamplarie ex: aluminiu, lemn, pvc, etc.. astazi ne oprim sa prezentam avantajele folosirii tamplarie din pvc, deoarece in ultimii ani a devenit cea mai populara optiune de pe piata si asta deoare ofera o serie de beneficii care nu pot fi trecute cu vederea cum ar fi constul mic de intretinere, durabilitate, eficienta.

Bine de stiut

Ferestrele de termopan cu tamplarie din pvc reprezinta o alegere buna, se monteaza usor de catre specialisti, nu prezinta riscuri de accidente si rezista foarte mult in timp. Geamul termoizonlant este format din 2 sau mai multe foi de sticla etansate in interiorul carora exista un mediu gazos. Gazul folosit are rolul de o mai buna izolare fonica sau termica.

1.Durata de viata lunga
Ferestrele de termopan cu tamplarie din pvc au o foarte mare durata de viata. Acestea daca sunt de calitate si daca sunt montate corespunzator de catre o echipa de specialisti ofera o etanseitate perfecta atat impotriva vantului cat si a apei. Rezista la oscilatii foarte mari de temperatura iar durata de viata este de 50 de ani.

2. Costuri mici de achizitie
Unul din avantajele care nu poate fi trecut cu vederea este costul mic de achizitie al tamplariei din pvc comparativ cu alte materiale cum ar fi aluminiul sau lemnul. Cu toate ca pretul mai mic nu este un indicator favorabil in majoritatea cazurilor, in cazul de fata daca este sa calculam avantajele folosirii tamplariei din pvc este un factor care trebuie luat in calcul de fiecare data.

3. Izolare termica si fonica
Este bine de stiut ca pvc-ul ofera o conductivitate termica redusa si de aceea alegera unei tamplarii din pvc cu geam termoizolant format din 2 sau mai multe straturi poate sa scada cheltuielile cu incalzirea locuintei considerabil. De asemenea ferestrele cu profile din pvc ofera si o foarte buna izolare fonica si sunt o alegere perfecta pentru locuintele situate in zonele urbane.

4. Intretinere usoara
Comparativ cu alte materiale cum ar fi lemnul care trebuie tratat regulat pentru ca acesta sa nu putrezeasca, pvc-ul necesita o intretinere extrem de mica. Acesta nu rugineste si nici nu putrezeste si de aceea nu are nevoie de revizii.

5. Protectie impotriva efractiei
Ferestrele si usile din pvc ofera o foarte buna protectie contra spargerilor.

6. Stil
Exista pe piata o multitudine de forme si culori a tamplariei din pvc.

Leave Comments

{"wp_error":"cURL error 60: SSL certificate problem: certificate has expired"}