Despre noi

Cine suntem

Astrix Plus Decor este o companie cu capital privat roman, cu o experienta de peste 15 ani in procesul de executie si montaj de usi si ferestre din PVC, aflati permanent la curent cu dezvoltarea tehnica a acestui domeniu.

Misiunea noastra

Despre noi

“PROFESIONALISM SI CORECTITUDINE” este motto-ul nostru, noi credem in el si facem totul pentru a ne ridica ca cele mai inalte standarde : consiliere tehnica competenta, produse atent selectionate, raport pret calitate fara concurenta, masuratori si proiectare, montaj de calitate in cel mai scurt timp, servicii de garantie si post garantie

Viziunea noastra

Despre noi

Expansiunea companiei are la baza dorinta de a oferi servicii de inalta calitate, intr-o piata in deplina dezvoltare, iar prioritatea noastra este satisfacearea clientilor in privinta tamplariei pvc. Astrix Plus Decor executa si monteaza tamplarie pvc , colaboratorii nostri fiind firmele de top din domeniul tamplariei pvc: Veka, Rehau, Salamander si Gealan.

Serii profile

Facem tot posibilul ca rezultatul muncii noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ si suntem mandri sa afirmam ca toti partenerii si clientii nostri sunt multumiti de rezultate.

REHAU
REHAU

Senzatia de bine incepe cu caldura...

GEALAN
GEALAN

Traiectorie ascendenta spre un confort optim...

SALAMANDER

Incredere si siguranta pentru viitor Bluevolution...

VEKA

Calitate maxima, eleganta, stil aparte SOFTLINE...

{"wp_error":"cURL error 60: SSL certificate problem: certificate has expired"}