GLAFURI

Glafuri-PVC

Glafurile sunt realizate din materiale estetice si durabile, fiind prevazute cu o gama completa de elemente (capace de protectie, folii fonoprotectoare etc.). Datorita suprafetelor laminate exterioare, sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte, zgarieturi si sunt usor de intretinut.

Estetic si functional. Glafurile interioare si exterioare nu confera doar un aspect vizual placut. Principala lor functionalitate este evitarea degradarii peretelui in timp.

Glafurile de interior au atat un rol estetic, dand o nota aparte tamplariei, cat si functional, de protectie a peretelui. Disponibile intr-o gama variata de latimi (150 mm – 300 mm) si de culori, acestea se pot integra in orice tip de camera, punand in valoare finisajele si design-ul interior. Culori disponibile pentru glafuri de interior: alb, stejar auriu, nuc, moreiche, mahon.

Glafurile de exterior au ca rol principal prevenirea infiltratiilor de apa in interiorul peretelui. Supuse intemperiilor si radiatiilor solare directe, glafurile sunt realizate din aluminiu si au latimi cuprinse intre 150 mm si 300 mm.

Culorile disponibile sunt alb, maro, stejar auriu si mahon. Sistemele de glafuri de exterior din aluminiu protejeaza eficient zidaria si fatada locuintei impotriva inghetului, a patrunderii apei si a murdariei.

Contactează-ne pentru a obține o ofertă personalizată

{"wp_error":"cURL error 60: SSL certificate problem: certificate has expired"}