Jaluzele

JALUZELE

jaluzele verticale 1

Jaluzelele reprezinta solutia eleganta de control a luminozitatii intr-o incapere. Jaluzelele verticale sunt extrem de practice si usor de intretinut si constituie un element foarte important utilizat pentru decorarea incaperilor: birouri, sali, camere, inlocuind cu succes perdelele sau draperiile clasice.

Firma noastra comercializeaza si monteaza jaluzele verticale si orizontale, confectionate dintr-o gama variata de texturi si culori. Cea mai buna alegere o puteti face vizitand showroom-ul nostru unde vom putea discuta avand in fata mostre de materiale si culori, sau cu reprezentatntul firmei care se deplaseaza la dumneavoastra.

Jaluzele orizontale

Va recomandam sistemele de jaluzele orizontale din aluminiu, carora li se mai spun si jaluzele venetiene.
Daca doriti o anumita culoare care sa se potriveasca cu interiorul camerei dumneavoastra, cu siguranta ati facut alegerea cea mai potrivita fiindca in cazul acestor jaluzele orizontale de interior din aluminiu puteti alege dintr-o paleta de 90 de nuante si culori de baza, precum si dimensionarea latimii lamelei in functie de cele patru dimensiuni standard: 16mm, 25mm, sau 50mm.

Un alt avantaj pe care il ofera jaluzelele orizontale este intimitatea de care va veti bucura in orice parte din camera vor fi montate. Mai mult, puteti regla lamele sistemelor de jaluzele orizontale, astfel veti obtine diferite grade de luminozitate in functie de momentul zilei