OTTO RICHTER

Calitate standard si o economie planificata

Profilele Otto Richter

Profilele Otto Richter sunt produse de fabrica TK PROLINE JSC respectand standarde europene precum EN 14351 – 1. Si-au dovedit fiabilitatea de-a lungul a zeci de ani, de cand se produc si exista referinte, deoarece materia prima folosita cat si manopera sunt de cea mai inalta calitate posibila.

Profilele Otto Richter se încadreaza în categoria sistemelor de profile clasa A sunt profile cu 3 – 5 camere de izolare termica, cu peretii exteriori de 2.5 mm si cu o latime de 60mm ce însumeaza caracteristici de izolare termica, fonica si estetice superioare.
Sunt produse din PVC rezistent la impact, avantajele materialului de calitate insemnand o lunga durata de viata si pastrarea valorii acestei lucrari pe o perioada indelungata. Suprafata perfect finisata a produsului nu necesita o intretinere deosebita si face fata oricaror conditii climaterice. Procesate in usi si ferestre, sporesc confortul caminului dumneavoastra si ajuta la reducerea cheltuielilor cu incalzirea

Acesta este rezulatul direct al proprietatilor acestor sisteme:
– Cheltuieli minime: cost de achizitie redus comparativ cu alte sisteme, reducere a pierderilor de caldura din locuinta la nivele foarte mici : coeficienti de transfer termic de pana la 1.3 W/(m²K).
– Confort fonic sporit (pot reduce cu 40-50 dB nivelul zgomotului care patrunde in casa).
– Intretinere usoara, nesolicitand vopsiri sau lacuiri.
– Etanseizare perfecta , prin folosirea garniturilor duble din cauciuc de foarte buna calitate, cat si prin imbinarea prin sudura a profilelor.
– Rezistenta optima prin folosirea armaturii zincate de 1.5 mm.
– Estetica deosebita si posibilitati coloristice imitatie lemn.
PENTRU MAI MULTE DETALII, CLIC AICI : OTTO RICHTER

Culorile in care sunt disponibile profilele Otto Richter
 
 
 
 
STEJAR INCHIS
 STEJAR AURIU
 MOOREICHE
MAHON

Aveți nevoie de consiliere în alegerea profilului corespunzător nevoilor dvs?